De medezeggenschapsraad (MR) bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter:                                René van der Maas (namen de ouders)
Secretaris:                                Marieke de Visser (namens het personeel)
Contactpersoon ouders:       Marianne Walhout (namens de ouders)

Contactpersoon personeel:  Deborah van der Maas (namens het personeel)

De MR is per mail bereikbaar via mr@graafjanvlissingen.nl

De MR is een afvaardiging van ouders en docenten. Binnen de MR adviseren we over en/of stemmen we in met bestuurlijke wijzigingen binnen de school. Als MR zijn we daarom in staat om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de bestuurlijke kwaliteit van het onderwijs op onze school. We willen vanuit een positief-kritische houding meedenken met de schoolleiding om zo te zorgen voor beslissingen die breed gedragen kunnen worden door zowel ouders alsook het personeel.

Wordt u gevraagd voor de MR?
Grijp uw kans!
Zo zijn we samen verantwoordelijk voor het onderwijs van onze kinderen

In het cursusjaar 2019-2020 vergadert de MR op de volgende data:

• 11 september 2019

• 12 december 2019

• 16 maart 2020

• 11 juni 2020

Deze vergaderingen zijn vrij toegankelijk voor een ieder die belangstelling heeft.

De agenda is ruim voor de vergaderdata bekend en kan evenals de notulen opgevraagd worden via ons mailadres.