Onze school heeft als motto “Een eigen koers”. Dat is niet voor niets! Wij zijn een christelijke school op reformatorische grondslag. Ons hoogste doel is om onze kinderen te brengen bij de Heere Jezus, zodat zij in Hem gaan geloven. Dit doen wij onder andere door middel van Bijbelvertellingen, het aanleren van psalmen, teksten en liederen en het uitdragen van christelijke normen en waarden.

Op dit moment hebben we ruim 140 leerlingen vanuit Vlissingen en omgeving op school. De laatste jaren zien we een lichte groei. Deze groei komt met name doordat steeds meer ouders uit de evangelische hoek onze school weten te vinden. We vinden het een voorrecht om ook deze doelgroep te kunnen aanspreken met ons onderwijs.

Combinatieklassen

Wij werkten in het verleden uitsluitend met combinatiegroepen. Momenteel kunnen we vanwege de groei van het leerlingenaantal de groepen 1 t/m 5 splitsen. De hoofdvakken rekenen en taal worden op drie niveaus gegeven zodat leerlingen zoveel mogelijk op hun eigen niveau kunnen werken. Wanneer er daarnaast extra uitdaging of extra hulp nodig is kan er in overleg met u als ouder de IB-er worden ingeschakeld om gepaste zorg te vinden.

Het gebouw

Ons  prachtig gerenoveerd schoolgebouw staat in de wijk West-Souburg en heeft een gunstige centrale ligging in een rustig woongebied. We hebben er de laatste jaren veel aan gedaan om ons gebouw en het plein up-to-date te maken en te houden.