Van Doornlaan 40 4386 AK Vlissingen 0118 46 24 76 info AT graafjanvlissingen DOT nl

 

Meester Jan
(maandag t/m woensdag)

mentor groep 6

 

 

Juf Inge
(donderdag en vrijdag)

mentor groep 7

 

Klassennieuws

Schaatsen:

Op de fiets naar Middelburg. Heerlijk voor de wind, we zijn mooi op tijd bij de ijsbaan. Daar aangekomen krijgen we allemaal prachtige oranje schaatsen en een oranje helm. We zijn er klaar voor!
De kinderen genieten op het ijs. Na even oefenen hebben de meesten het onder de knie. Af en toe maakt iemand een mooie schuiver over het ijs en blijft hier niet heel droog bij, maar dat mag de pret niet drukken. De zeehondje fungeren al gauw als botsautootjes en een enkeling gaat voor de snelste tijd op de 100 meter.
Dan is het drie uur. De schaatsen gaan uit en de natte sokken ook. De broeken houden we aan.. Dan gaan we weer, op naar school. Het gaat iets minder snel nu langs het kanaal met een windkracht 6 tegen, maar uiteindelijk zijn we er allemaal weer. We zijn dankbaar voor een gezellige middag.

 

CITO:

Vanaf 13 januari wordt er hard geploegd aan de CITO toetsen. Wat zijn ze geconcentreerd aan de slag en wat doen ze hun best! We doen ons uiterste best om het zo stil mogelijk te houden in de klas en om ze zo goed mogelijk te maken! De slogan is: ‘als we ons best hebben gedaan, is het belangrijkste doel bereikt!’

 

Afscheid van 2 leerlingen:

Jullie hebben het vast wel gehoord… Boaz Mesie én Elise van der Maas gaan onze klas verlaten. Voor beide (puur toeval!) is de laatste schooldag op 24 januari.

Boaz hoopt naar het SBO te gaan in Kapelle. We hopen dat Boaz daar snel is gewend op zijn nieuwe plek! Boaz kijkt er naar uit maar het is uiteraard ook best heel erg spannend. Natuurlijk zullen we hem gaan missen… Gelukkig blijft hij in de buurt wonen en kan hij altijd nog even om het hoekje kijken. Boaz bedankt voor je grapjes, verhalen, enthousiasme en voor alle werkjes die je deed!!

Voor Elise zal dat heel anders zijn. Elise zal gaan verhuizen naar Almere. Een spannende periode voor haar! We hopen en bidden dat Elise (en het gezin) gezegend wordt op hun nieuwe plek! Elise, enorm bedankt voor al je gezelligheid, spontaniteit, kletsverhaaltjes enz. enz..!! We gaan je missen!

 

Huiswerk

Het huiswerk wordt meegegeven op een vaste huiswerkdag, de dinsdag.

Het huiswerk wisselt en bestaat uit het leren van Engelse woorden/zinnen, aardrijkskunde, geschiedenis, tafels, spellingoefeningen e.d. Een week later wordt het huiswerk op dinsdag overhoord.   

 

Psalm- en bijbelrooster

Download hier het psalm- en bijbelrooster voor groep 6/7a.

De verschillende psalmmelodieën kunt u beluisteren op www.psalmboek.nl

 

Weekrooster

Download hier het weekrooster voor groep 6/7a.

 

Deel deze pagina via: