Van Doornlaan 40 4386 AK Vlissingen 0118 46 24 76 info AT graafjanvlissingen DOT nl

 

Juf Mathilde

(maandag, woensdag, donderdagochtend en vrijdagochtend)

 

 

 

Klassennieuws

Welkom op onze pagina! 

 

Wie zijn wij:

Wij zijn….. groep 4! Een leuke, enthousiaste groep met 18 kinderen. De jongens zijn wel flink in de meerderheid, maar de meiden laten zich echt niet op hun kop zitten. We werken hard, als er maar tijd is voor gezelligheid en een mooi verhaal, zijn we helemaal tevreden!  

 

Wat doen we allemaal: 

In groep 4 hebben we veel verschillende vakken. Rekenen, taal en spelling, maar natuurlijk ook tekenen, verkeer, muziek, Engels…. Teveel om op te noemen! We beginnen elke dag met God: we zingen en bidden, leren een nieuwe psalm of luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. Ook hebben we tijd om na te denken over hoe we met elkaar omgaan, tijdens de lessen sociale vaardigheid.  

 

Taal en spelling maken we sinds dit jaar op de laptops. Dat was wel even wennen, maar is wel extra leuk natuurlijk. Behalve taal en spelling moeten we ook veel lezen, lezen, lezen! Dat blijft heel belangrijk in groep 4. 

 

Soms… 

… moeten we naar groep 3 of groep 5! Dan zijn we een combinatieklas. Dat is op dinsdag en donderdagmiddag. Juf Marieke/juf Jacqueline of juf Marit geven ons dan les.  

 

Wilt u nog meer van ons weten? Wij horen het graag! 

Psalm- en bijbelrooster

Download hier het psalm- bijbelrooster voor groep 4.

De verschillende psalmmelodieën kunt u beluisteren op www.psalmboek.nl

 

Weekrooster

Download hier het weekrooster voor groep 4.

Deel deze pagina via: