Van Doornlaan 40 4386 AK Vlissingen 0118 46 24 76 info AT graafjanvlissingen DOT nl

 

 Juf Deborah

(dinsdag t/m vrijdag)

 

Juf Janneke

(maandag)

 

Klassen nieuws

In groep 4 wordt elke dag hard gewerkt. We luisteren naar de verhalen uit de Bijbel. We zingen samen. We aanbidden, danken en loven God. Heerlijk om weer samen toe te mogen leven naar het wonder van kerst: Jezus is geboren! We oefenen de woorden van God door goed voor elkaar te zorgen en elkaar te helpen.

 

Tijdens SoVa leren we hoe we dat het beste kunnen doen. Als we goed met elkaar omgaan, kunnen we ook goed werken. Rekenen, taal, spelling, lezen..  we genieten ervan om veel te leren!

 

Maar niet alleen met ons hoofd en ons hart, ook met onze handen. Wat is het fijn om heerlijk te knutselen, kleuren of verven tijdens de creatieve vakken. We versieren onze klas met mooie herfsttekeningen van ecoline en vetkrijt.

 

Deze weken werken we over het thema ‘Eten&Drinken’. In onze themahoek zijn allerlei spullen te vinden wat hiermee te maken heeft. En heb je nog tips nodig voor een maaltijd? Loop even langs ons lokaal. Aan het raam hangen genoeg ideeën voor een voorgerecht, hoofdgerecht of toetje. Eet smakelijk!
 

Psalm- en bijbelrooster

Download hier het psalm- en bijbelrooster voor groep 4.

De verschillende psalmmelodieën kunt u beluisteren op www.psalmboek.nl

 

Weekrooster

Download hier het weekrooster voor groep 4.

Deel deze pagina via: