Van Doornlaan 40 4386 AK Vlissingen 0118 46 24 76 info AT graafjanvlissingen DOT nl

 

Juf Hanna

(maandag t/m woensdag)

 

 

 Juf Leonie

(donderdag en vrijdag)

Klassennieuws

Hoera!

Al sinds de herfstvakantie krijgen de kinderen boekjes mee naar huis om te oefenen met lezen. Voor elk boekje dat thuis is gelezen, verdienden ze een sticker. Heel veel kinderen waren erg fanatiek en de afgelopen weken hebben de eerste kinderen hun stickerkaart ‘volgelezen’.  Knap gedaan Gerson, Tijmen, Thijs, Jorn, Jinthe, Thirza, Lars, Elin en Anna! Op naar de tweede kaart! Klik hier voor de foto’s.

 

Het is feest!

In de maand januari werken we met lijn 3 aan het thema ’Het is feest’. Wat zijn er veel redenen om feest te vieren: verjaardagen, bruiloften, een kindje wat is geboren, een afscheidsfeest, een zwemdiploma en zo kennen we heel wat meer feestjes. Na een paar weken sluiten we dit thema feestelijk af met een leesfeest! De slingers hangen klaar, de ballonnen zijn opgeblazen en onze gezichten staan vrolijk. Dat beloven gezellige weken te worden.

 

Buiten spelen

Op het plein spelen vinden we heerlijk. Helemaal nu we nieuw buiten speelgoed hebben. Elke week komt er iets nieuws bij tot alle nieuwe spullen zijn uitgepakt. We zijn benieuwd wat er nog allemaal bij komt!

 

 

  

Psalm- en bijbelrooster

Download hier het psalm- en bijbelrooster voor groep 3.

De verschillende psalmmelodieën kunt u beluisteren op www.psalmboek.nl

 

Weekrooster

Download hier het weekrooster voor groep 3.

Deel deze pagina via: