Van Doornlaan 40 4386 AK Vlissingen 0118 46 24 76 info AT graafjanvlissingen DOT nl

 

Juf Jessica

(maandag)

 

 

Juf Deborah

(dinsdag t/m vrijdag)

 

Klassennieuws

Na de voorjaarsvakantie zijn we begonnen met een nieuw thema: Elmer, het olifantje. Wat is dit een fleurige en grappige olifant! We genieten samen enorm van de gezellige voorleesmomenten met de boekjes van Elmer. En wist u dat we samen ook een hele grote Elmer gekleurd hebben? Komt u maar eens bij ons in de klas kijken, u kunt hem niet missen! We leren natuurlijk veel over olifanten, maar ook over vormen en kleuren, gevoelens, het oerwoud, regen en wilde dieren.

 

We houden erg van zingen en nieuwe liedjes leren. Neem eens een kijkje op onze liedjesplaat onderaan deze pagina. De blauwe rondjes zijn de psalmen, de rode rondjes zijn de christelijke liedjes, de gele rondjes zijn liedjes die we bij de thema’s leren en de groene rondjes zijn Engelse liedjes.

 

Verder is juf Jessica ook alweer een poosje bij ons in de klas, gezellig hoor. Zij werkt nu nog alleen op de maandag. Vanaf D.V. 30 maart zullen juf Deborah en juf Jessica hun dagen voor de klas wat meer verdelen. Dan komt het er zo uit te zien:

Maandag, dinsdag, woensdag: juf Deborah

Donderdag en vrijdag: juf Jessica

 

Een hartelijke groet uit groep 1!

 

Psalm- en bijbelrooster

Download hier het psalm- en bijbelrooster voor groep 0/1.

De verschillende psalmmelodieën kunt u beluisteren op www.psalmboek.nl

 

Weekrooster

Download hier het weekrooster voor groep 0/1

 

Liedjes

Via deze link komt u terecht bij alle Psalmen, Bijbelliedjes, Themaliedjes en Engelse liedjes die groep 1 geleerd heeft.

 

 

Deel deze pagina via: