Van Doornlaan 40 4386 AK Vlissingen 0118 46 24 76 info AT graafjanvlissingen DOT nl

 

Juf Jolijn

(maandag en dinsdagochtend)

 

 

Juf Deborah

(dinsdagmiddag t/m vrijdag)

 

Klassennieuws

En dan is het nu alweer winter, volgens de kinderen zou het nu echt moeten gaan sneeuwen... We wachten het op school in ieder geval vol spanning af :) 

Na de kerstvakantie zijn we begonnen met ons nieuwe thema 'de bergen'. We hopen van alles te leren van dit thema. We verdelen het thema onder in de volgende subthema's: het vervoer in de bergen, dieren in de bergen, soorten bergen en sporten in de bergen. In de aankomende weken zult u vast het een en ander zien veranderen in onze klas. Maar dan weet u in ieder geval hoe het komt dat uw kind ineens over rodelen, Sint Bernard honden, kabelbanen of vulkanen praat. 

De kinderen mogen natuurlijk alle mogelijke spullen meenemen die met dit thema te maken hebben. 

Binnenkort ziet u boven het aanrechtje ook weer de nieuwe letter verschijnen. Ook daar mogen de kinderen spulletjes voor meenemen.

 

Volgende maand komt er weer een nieuw kind in onze klas. Zij zal dan de eerste groep 0 leerling van onze groep worden. Einde van de maand gaan er ook een paar kinderen van onze klas naar groep 1 bij juf Petra. Dan hebben we dus een groep 0/1 en een groep 1/2 op school.

 

Einde van deze maand op de 28e vieren we het afscheidsfeestje van juf Jolijn. En vanaf 3 februari komt juf Jessica de Voogd. Zij werkt tot eind maart op maandag en daarna werkt juf Deborah van maandag t/m woensdag en juf Jessica op donderdag en vrijdag.

 

We hopen dat we u zo weer voldoende hebben geïnformeerd. Heeft u tips, ideeën of opmerkingen? Die zijn altijd welkom bij ons!

 

Psalm- en bijbelrooster

Download hier het psalm- en bijbelrooster voor groep 0/1.

De verschillende psalmmelodieën kunt u beluisteren op www.psalmboek.nl

 

Weekrooster

Download hier het weekrooster voor groep 0/1

 

Liedjes

Via deze link komt u terecht bij alle Psalmen, Bijbelliedjes, Themaliedjes en Engelse liedjes die groep 1 geleerd heeft.

 

 

Deel deze pagina via: