Van Doornlaan 40 4386 AK Vlissingen 0118 46 24 76 info AT graafjanvlissingen DOT nl

 

Juf Jolijn

(maandag en dinsdagochtend)

 

 

Juf Deborah

(dinsdagmiddag t/m vrijdag)

 

Klassennieuws

Hartelijk welkom op de pagina van groep 1! Inmiddels zijn we alweer een paar weken op school en wat is het genieten met elkaar. We doen een heleboel: zingen, spelen, luisteren, lachen, huilen, leren, bidden, vertellen…

 

En wist u dat we elke dag spelen en werken? In onze klas zijn er een heleboel hoeken te vinden. Zo kunnen we in de huishoek gezellig vadertje en moedertje spelen. In de blokkenhoek maken we de mooiste bouwsels. Op de tablet en op het digibord spelen we leuke en leerzame spelletjes. We spelen met water in de watertafel of doen een spelletje uit de spelletjeskast. En natuurlijk maken we ook werkjes waar we heel hard ons best voor doen! Kom gerust eens bij ons in de klas kijken voor al het moois wat de kinderen al gemaakt hebben.

 

Deze weken werken we over het thema ‘De fiets’. Een thema waar alle kinderen al veel vanaf weten, maar waar we ook nog heel veel van kunnen leren! In de klas hebben we ook een echte fietswinkel gemaakt, waar we onderdelen kunnen kopen als er iets kapot is aan onze fiets. Ook hebben we al veel nieuwe woorden geleerd, zoals reflector, spaken, zadel, mountainbike, etc. Liedjes over de fiets vinden we ook erg leuk. En we hebben allemaal ons fietsdiploma gehaald! Binnenkort hopen we een echte fietsenwinkel te gaan bezoeken… Spannend!

 

Een vrolijke groet uit groep 1!

 

Psalm- en bijbelrooster

Download hier het psalm- en bijbelrooster voor groep 0/1.

De verschillende psalmmelodieën kunt u beluisteren op www.psalmboek.nl

 

Weekrooster

Download hier het weekrooster voor groep 0/1

 

Liedjes

Via deze link komt u terecht bij alle Psalmen, Bijbelliedjes, Themaliedjes en Engelse liedjes die groep 1 geleerd heeft.

 

 

Deel deze pagina via: